Välkommen att kontakta föreningen med frågor, idéer, funderingar, klagomål mm. Fyll i ett av formulären och klicka på Skicka meddelande. Vanliga meddelanden besvaras så snart vi hinner och kräver att du har en mejladress. Använd det övre formuläret för detta.

Det nedre formuläret - för anonyma tips och idéer - kan du mejla in till anonymt men du kommer då heller ej kunna få svar förstås. 
(Dessa kontrolleras mindre frekvent, dvs max en gång/vecka.)

Fält märkta med * är obligatoriska.
 

KONTAKT


 

Anonyma förslag, tips, idéer och åsikter 

Anonyma tips nyligen

2020-05-11
En medlem tyckte vi kunde byta alternativen i rubriken "Ämne" i anynyma förslagslådan, så det inte står "Anonymt klagomål", utan "Anonyma åsikter" istället. Det har medlemmen faktiskt rätt i, så nu är det bytt till åsikter istället, så behöver ni inte känna att ni "klagar" bara för att ni tycker något. :)
Tack för tipset //Webansvarig

2020-05-10
Anonymt tips om att vi ska ändra blanketterna till FreeOffice istället för Word. Det vi istället gjort är att testa en massa olika gratis-programvaror för att se om blanketterna funkar däri. Det gjorde de förutom med OpenOffice och därför ändrade vi blanketterna till .doc istället för .dot, så nu funkar de som de ska i alla nämnda programvaror (se sidan med blanketterna "Medlemsinfo -> Avtal och stadgar").
Tack för tipset. //Webansvarig

2020-05-08
Anonymt tips om riktlinjer för tillfälliga styrelser. Inget vi kan åtgärda på hemsidan så... vi tar del av informationen helt enkelt.
Tack för tipset. //Webansvarig

2020-05-03
Anonymt tips om att det står fel namn på ordförande i arrendeavtalet. Detta tar lite tid att ändra eftersom det är en pdf och ska göras om i Word. Text-stycken mm tenderar att hoppa runt så fort man ändrar något när man utgått från en pdf-fil. Ha tålamod, det kommer. :)
Tack för tipset. //Webansvarig