Välkommen att kontakta föreningen med frågor, idéer, funderingar, klagomål mm. Fyll i ett av formulären och klicka på Skicka meddelande. Vanliga meddelanden besvaras så snart vi hinner och kräver att du har en mejladress. Använd det övre formuläret för detta.

Det nedre formuläret - för anonyma tips och idéer - kan du mejla in till anonymt men du kommer då heller ej kunna få svar förstås. 
(Dessa kontrolleras mindre frekvent, dvs max en gång/vecka.)

Fält märkta med * är obligatoriska.
 

KONTAKT


 

Anonyma förslag, tips, idéer och åsikter 

Anonyma tips nyligen

2020-07-23
Anonym tipsare undrade vad som hänt med den uppdaterade medlemslistan... huruvida jag kanske hade glömt lägga upp den på hemsidan. Och ja, det var en alldeles korrekt gissning. Men nu ligger den där den ska med medlemmar i både Rocknäsets och Grönviks föreningar, med *-markering för Rocknäsets.

Ber om ursäkt för fördröjningen och tackar för påminnelsen //Webansvarig

2020-07-07
Vi har fått in anonymt tips om att en tomt saknas i medlemslistan. Vid kontroll ser jag att det stämmer och ska korrigera det. Och som svar på följdfrågan i tipset, så är det en lista på både Grönviks och Rocknäsets föreningar, även det kan jag förtydliga.

Tack för tipset //Webansvarig

2020-07-07
Vi har fått in en anonym åsikt att vi bör ha kvar telefonnummer i medlemslistan.

Tyvärr har styrelsen varit tvungna att ta bort telefonnumren eftersom det strider mot GDPR/dataskyddsförordningen, en ny lagstiftning sedan maj 2018, som skyddar individers integritet. Telefonnummer är en personuppgift och får därmed inte lämnas ut. Vi har mailat datainspektionen angående detta och andra personuppgifter, så vi avvaktar svaret innan vi eventuellt kan lägga in telefonnumren igen.

Tack för åsikten //Webansvarig

2020-05-11
En medlem tyckte vi kunde byta alternativen i rubriken "Ämne" i anynyma förslagslådan, så det inte står "Anonymt klagomål", utan "Anonyma åsikter" istället. Det har medlemmen faktiskt rätt i, så nu är det bytt till åsikter istället, så behöver ni inte känna att ni "klagar" bara för att ni tycker något. :)

Tack för tipset //Webansvarig

2020-05-10
Anonymt tips om att vi ska ändra blanketterna till FreeOffice istället för Word. Det vi istället gjort är att testa en massa olika gratis-programvaror för att se om blanketterna funkar däri. Det gjorde de förutom med OpenOffice och därför ändrade vi blanketterna till .doc istället för .dot, så nu funkar de som de ska i alla nämnda programvaror (se sidan med blanketterna "Medlemsinfo -> Avtal och stadgar").

Tack för tipset. //Webansvarig

2020-05-08
Anonymt tips om riktlinjer för tillfälliga styrelser. Inget vi kan åtgärda på hemsidan så... vi tar del av informationen helt enkelt.

Tack för tipset. //Webansvarig

2020-05-03
Anonymt tips om att det står fel namn på ordförande i arrendeavtalet. Detta tar lite tid att ändra eftersom det är en pdf och ska göras om i Word. Text-stycken mm tenderar att hoppa runt så fort man ändrar något när man utgått från en pdf-fil. Ha tålamod, det kommer. :)

Tack för tipset. //Webansvarig